Vrijdag 29 juni 2018

In de ochtend staat de SKOV scholendag op het programma. Dit is een besloten activiteit voor kinderen van de basisschool, in samenwerking met Rin ende Maes en Stichting DoejemeeRin ende Maes is een gezelschap dat de Middeleeuwen tot leven brengt en ze zullen het hele weekend hun kampement opzetten in Groeningen. Tijdens de SKOV scholendag zullen de kinderen meegenomen worden naar het verleden.
Op zaterdag en zondag zal iedereen het kampement kunnen bezoeken en kunnen zien hoe ridders oefenen in diverse vechttechnieken en hoe handwerkslieden elk materiaal met vakmanschap omtoveren naar tunieken, manden en meer.

RinEndeMaes Kampement 3Foto: Rin ende Maes

In de avond (20.30 - 01.00 uur) is er een avondvullend programma met optredens van:

De Fik Erin

Een geweldige feestband die met een complete show, vol met CO2, confetti, en up-tempo ska-muziek elke feestlocatie weg weet te blazen. De band is al 10 jaar een begrip en heeft onlangs nog hun nieuwe album 'Wie niet waagt, die niet wint' uitgebracht. Stil staan?? dat gaat dus niet! De fik erin!De Fik Erin LogoDe Fik Erin
Allround DJ Mark
Een allround-dj met een hoog partygehalte. Entertainen, dat is en blijft zijn grote passie. Hij voelt goed aan welke muziek zijn publiek willen horen en zo weet hij er keer op keer een knalfeest van te maken. Doordat Allround DJ Mark heel verschillende muziekstijlen draait en combineert, is hij dé feest-dj van Vierlingsbeek en (verre) omstreken.
DJ Mark Logo
DJ Mark

Slagwerkgroep Vortum-Mullem

Zet deze 5 drummers op het podium en het resultaat is een interactief en ritmisch programma die het publiek zal opzwepen, wakker schudden of voor een knallende eindshow zal zorgen. SVM staat onder leiding van percussionist Frank van Wely, die de slagwerkgroep al ruim 16 jaar de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Met een repertoire van o.a. Braziliaanse, Afrikaanse en Spaanse ritmes, op smaak gemaakt met een snufje hedendaagse hits en overgoten met een Latin-sausje, kortom: een show voor alle zintuigen.

Slagwerkgroep

 
 

© 2018 St. Anthonius & St. Nicolaasgilde Groeningen